Φέτος στο Care Share Play αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα Σχολεία της χώρας μας δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον.

Έσοδα Care Share Play 3

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός για τους σκοπούς των προγραμμάτων “Δεσμός για τα Σχολεία – Άγονη Γραμμή” και “Ο Δεσμός προσφέρει Ζεστασιά”.
Την ίδια ημέρα θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικό γάλα, κουβέρτες και αδιάβροχα για οργανισμούς κοινωφελούς πρόνοιας του δικτύου του Δεσμού που στηρίζουν μεταξύ άλλων πρόσφυγες.

Δεσμός

Δράσεις

Από την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός, με επίκεντρο τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει προσφέρει σε ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 460 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 200 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών! Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχει διαχειριστεί ο Δεσμός υπερβαίνει το 1.880.000 ευρώ.)

300.000

επωφελούμενα άτομα

460

επωφελούμενοι οργανισμοί

200+

χορηγοί και υποστηρικτές

1.880.000

αξία αγαθών σε ευρώ

Παράλληλα με την προσφορά πλεοναζόντων αγαθών, ο Δεσμός σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα και εθελοντικές δράσεις, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών, αλλά και τις χρηματικές δωρεές ιδιωτών!

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, καθώς φέτος ο Δεσμός και το Ψ-Δίκτυο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης Care Share & Play που θα γίνεται με πρωτοβουλία της Τάνιας Μπαγέρη. Με τα έσοδα της εκδήλωσης θα καταφέρουμε να καλύψουμε τις ανάγκες 2 βασικών προγραμμάτων:

“Ο Δεσμός προσφέρει ζεστασιά”: Μέσω αυτού του προγράμματος ο Δεσμός έχει καλύψει τις ανάγκες 123 κοινωφελών φορέων και σχολείων σε πετρέλαιο θέρμανσης. Έτσι πολλά σχολεία και κοινωφελείς φορείς στην Ελλάδα που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα και υπήρχε κίνδυνος να μην καταφέρουν να λειτουργήσουν λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, “ζεστάθηκαν” και επωφελήθηκαν έτσι πάνω από 7.000 συνάνθρωποι μας τους προηγούμενους 3 χειμώνες!

“Δεσμός για τα Σχολεία – Άγονη Γραμμή”: Ο Δεσμός προσφέρει σε σχολεία στην Άγονη γραμμή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, σχολικά είδη και αναλώσιμα. Μέχρι στιγμής, έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα 35 σχολεία σε 11 απομακρυσμένα νησιά και πάνω από 1.000 μαθητές!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Δεσμού, αλλά και για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε το www.desmos.org ή τη σελίδα του Δεσμού στο facebook www.facebook.com/desmos.org.